Termeni si conditii

Site-ul www.airomedical.ro este operat de SC AIRO MEDICAL SRL

Sediul social: Sibiu, Str. Teliuc nr. 4.
Adresa de corespondentaSibiu, Str. Teliuc nr. 4.
CIF: RO42885919.
Inregistrata la Registrul Comertului: J32/1007/2020.

office@airomedical.ro
www.airomedical.ro

Capital social: 1000 LEI. 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea lor cu mare atentie.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de produsele comercializate din cauza editarii electronice sau manuale a informatiilor primite de la furnizori.
Stocul online este actualizat zilnic si nu reprezinta un angajament al procesarii comenzii.
Intre stocul online si stocul efectiv din depozitul nostru pot aparea diferente datorita unor posibile erori de sistem.

Inregistrarea ca membru

Pentru a va putea inregistra, veti avea nevoie de un nume utilizator (adresa de email) si de o parola.
Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Pentru a putea comanda produsele noastre, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt detaliate in formularul de inscriere din sectiunea de inregistrare ca membru si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Protectia datelor personale

SC AIRO MEDICAL SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

SC AIRO MEDICAL SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr. 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC AIRO MEDICAL SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica de Confidentialitate publicata pe site-ul nostru.

Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de SC AIRO MEDICAL SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa prin email la adresa office@airomedical.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.

Conditii de returnare

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. SC AIRO MEDICAL SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Produsul va fi returnat in ambalajul initial, impreuna cu factura originala si fara urme de folosire.
Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita printr-o cerere de retur rambursarea integrala a contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu un alt produs similar sau nu. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta.
Dupa finalizarea cererii de retur, si aprobarea acesteia, veti primi un email cu datele de transport si intervalul orar in care agentul firmei de curierat se va prezenta la adresa specificata in comanda. Daca doriti inlocuirea produsului va rugam sa specificati numele ochelarilor de soare inlocuitori. Pentru restituirea banilor va rugam sa ne trimiteti prin email la adresa office@airomedical.ro codul IBAN si numele titularului contului in care doriti sa returnam banii. In cazul platii online banii vor fi returnati in contul din care ati facut plata.
Taxa de retur este de 30 de lei.

Garantia produselor

SC AIRO MEDICAL SRL, in calitate de vanzator, acorda o garantie de 12 de luni pentru produsele vandute prin intermediul www.airomedical.ro. Aceasta garantie se acorda de la data livrarii produsului catre cumparator/utilizator, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare descrise mai jos:

a. Conditii de acordare a garantiei

Garantia acordata prin prezentul certificat se refera strict la produsul achizitionat.

Perioada de garantie incepe de la data eliberarii produsului consemnata in certificatul de garantie. Cumparatorului i se garanteaza ca produsul va fi reparat gratuit, in cazul defectarii acestuia in conditiile normale de utilizare pe durata perioadei de garantie. Inlocuirea produsului se va face numai atunci cand repararea nu este posibila. Orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre SC AIRO MEDICAL SRL si cumparator conform legii 449/2003, in termen de maxim 15 zile calendaristice.

La solicitarea acordarii garantiei, cumparatorul este obligat ca, impreuna cu produsul defect, sa trimita o copie a facturii si certificatului de garantie primite in colet impreuna cu produsul sau produsele comandate.  

b. Urmatoarele situatii anuleaza acordarea garantiei:

- utilizatorul nu prezinta toate documentele solicitate;
- interventiile sau reparatiile executate asupra produsului de catre firme si persoane, altele decat personalul calificat al SC AIRO MEDICAL SRL;
- neconcordanta dintre produs si caracteristicile inscrise in certificatul de garantie aparuta dupa momentul vanzarii;
- schimbarea starii originale a produsului.

c. Urmatoarele defecte nu sunt acoperite de garantie:

- defecte generate de zgarieturi, deformari, fisuri, distrugeri partiale sau totale;
- defecte generate de nerespectarea de catre cumparator/utilizator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare si utilizarea produsului prevazute in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul;
- defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibratiilor.

Plata

Poti alege dintre urmatoarele metode de plata:

- card de credit/debit
- plata la livrare

a. Card de credit/debit

Daca alegeti sa platiti cu un card bancar va trebui sa introduceti pe o pagina securizata urmatoarele date:

- Numele posesorului de card;
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii);
- Data expirarii cardului;
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);
- Parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).

Inainte de a da ultimul click verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu banca emitenta a cardului.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului nostru de plati. SC AIRO MEDICAL SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

b. Plata la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarului care efectueaza livrarea.

c. Politica de securitate

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorilor de plati online. SC AIRO MEDICAL SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Frauda si litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Livrare

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid in 2-3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor in stoc si de locatia clientului.

Program de lucru

Comenzile sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 - 17.00.
Comenzile efectuate in afara programului, vor fi procesate a doua zi.
Comenzile efectuate in perioada sarbatorilor legale vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Promotii

Produsele aflate in promotie nu se cumuleaza cu nici o alta reducere sau promotie aflata in desfasurare pe site-ul www.airomedical.ro.

Legal

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafica, logo-uri, baze de date,scripturi) este proprietatea SC AIRO MEDICAL SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor prevazuta de legea romana. Folosirea elementelor enumarate mai sus fara acordul SC AIRO MEDICAL SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavostra, ca si utilizator, declarati ca sunteti de acord cu cele mentionate mai sus.