Cum comand?

1. Vezi produsele noastre

Informeaza-te in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului AIRO MEDICAL. Avem o colectie destul de cuprinzatoare de masti faciale de uz medical.

2. Alege produsele dorite

Odata ce gasesti un produs pe care il vrei, intra pe pagina produsului selecteaza cantitatea dorita si fa click pe butonul "Adauga in cos".

3. Vezi cosul de cumparaturi

Fa click pe butonul "Vezi detalii cos" din partea dreapta sus a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbi cantitatea dintr-un produs sau elimini un produs din cos, selecteaza butonul "Actualizeaza cosul" pentru actualizarea comenzii.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care ai nevoie in cantitatea dorita, fa click pe butonul "Finalizeaza comanda". Completeaza in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp!

5. Creeaza-ti cont

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Cu toate acestea, iti recomandam sa te inregistrezi pentru a putea beneficia de oferte exclusive si puncte de fidelitate.

6. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, fa click pe butonul "Plaseaza  comanda". Dupa acest pas vei primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Si daca tot ai ajuns pana aici... iti multumim, pentru ca acum faci parte din grupul acelora care aleg sa se protejeze cu adevarat alegand produsele de la AIRO MEDICAL!