#COVID-19

Pe fondul evenimentelor in derulare, extern si intern, va informam ca activitatea noastra se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari de livrare in nicio zona geografica din interiorul tarii  

Actionam cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea.

Am implementat deja un set de masuri pentru a evita orice risc de ingreunare a activitatii in relatia cu voi, astfel:

  • Toti angajatii sunt informati constant cu privire la masurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii si familiile lor de o eventuala contaminare.
  • Am achizitionat dezinfectant, masti de protectie si manusi pe care le folosim atunci cand pregatim coletele clientilor nostri.
  • Am limitat de tot interactiunea cu publicul.
  • Intern, am pregatit un protocol de urgenta care include un set de masuri dar si o strategie pentru situatia in care ne-am confrunta cu orice suspiciune de infectare a vreunui angajat cu COVID-19.

Este important de precizat ca,  in conformitate cu informatiile oficiale existente la nivel international, nu exista risc de infectare nici pentru angajati si nici pentru beneficiarii expeditiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul atunci cand plasati comenzi catre magazinul nostru online pentru a limita incasarile de numerar.

Suntem convinsi ca actionand responsabil, respectand toate cerintele de preventie, putem contribui fiecare la diminuarea oricarui risc de prelungire a acestei situatii influentate de numeroase incertitudini!